• Verheugd delen wij mee dat BMT 1 weer is opgenomen in de competitie. Aanstaande dinsdag 6 februari 2024 spelen we onze eerste thuiswedstrijd tegen ODB.
   
  Na het incident na de wedstrijd tussen BMT 1 en GDA 1 op 4 november 2023 werd ons eerste elftal onmiddellijk en onvoorwaardelijk uit de competitie genomen door de aanklager en de tuchtcommissie van de KNVB.
   
  Met succes hebben we beroep aangetekend, en op woensdag 31 januari 2024 ontvingen we positief nieuws van de Commissie van Beroep van de KNVB, waardoor BMT weer is teruggeplaatst in de competitie.
   
  Hoewel we benadrukken dat het incident onacceptabel was, keuren we het ten zeerste af. BMT heeft echter wel de volgende straffen van de KNVB gekregen:
  – Vijf (5) winstpunten in mindering;
  – Een geldboete van € 1.000,00;
  – Het voorwaardelijk uit de competitie nemen van BMT 1.
   
  We hebben aanvullende maatregelen genomen en zullen dat blijven doen. We vragen al onze leden en supporters zich in te zetten voor een plezierige, eerlijke, veilige en zorgeloze sportervaring.
   
  We hopen je aanstaande dinsdag te mogen verwelkomen. De wedstrijd begint om 20:00 uur. Jullie positieve steun hebben we nodig.
   
  Met sportieve groet,
   
  Bestuur BMT VV